Om oss

Bakgrunn

Rørlegger Stavanger ble etablert i 2021 av en gruppe erfarne rørentusiaster som delte en felles visjon om å tilby førsteklasses rørleggertjenester med et sterkt fokus på kundetilfredshet. Med bakgrunn fra ulike deler av bransjen og mange års erfaring, har vi sammen bygget opp en solid virksomhet som har som mål å levere kvalitet og pålitelighet til våre kunder.

Siden oppstarten har vi jobbet hardt for å skape et godt rykte og bli et pålitelig valg for rørleggertjenester i Stavanger og omegn. Vår suksess kan tilskrives vår dedikasjon til faget, kontinuerlig opplæring og fokus på å holde oss oppdatert på de nyeste teknikkene og produktene innen rørleggerbransjen.

Vi er stolte av gjennom vårt samarbeid med 24 center ha hjulpet hundrevis av fornøyde kunder med alt fra enkle reparasjoner til omfattende prosjekter, og vi ser frem til å fortsette å vokse og utvikle oss som en ledende aktør innen rørleggertjenester i regionen.

rørlegger-stavanger
vvs installasjon
team
medarbeider rørlegger

Vi er et firma som driver med rørlegging i hele Norge. Rørlegger Stavanger er avdelingen i Stavanger.

Vi dekker absolutt alt innen rør og vvs

Noen eksempler:

  • Reparasjoner.
  • Kontroller.
  • Montering av vask/blandebatterier.
  • Småjobber på bad / vaskerom.
  • Rehabilitering av eneboliger.
  • Totalentreprise for bad.
 

Ved større rehabiliteringsjobber og totalentrepriser, så bistår vi deg som ansvarlig og prosjektleder for hele prosessen.

Vi hjelper med planleggingen, gjennomføringen og sørger for at resultatet er slik du ønsket.

Vi samarbeider med andre bedrifter på større prosjekter, og vi bruker kun sertifiserte, norsktalende håndverkere på våre jobber.

Vi kommer naturligvis på gratis befaring, og gir deg et godt pristilbud!

Vi har kort ventetid. Vi kommer når vi skal, og gjør det vi har avtalt til avtalt tid og avtalt pris.

Ta kontakt idag, så løser vi ditt problem raskt og grundig.

Ring nå